Een sprankelend einde en een nieuw begin: Oud en Nieuw 2023

Hengelo

Het is bijna zover. De klok tikt genadeloos richting het einde van het jaar en we staan aan de vooravond van een nieuw jaar vol beloften en mogelijkheden. Tijd om terug te blikken op het mooie en vooral vruchtbare jaar dat achter ons ligt. 

Dynamisch

In 2023 heeft het leven zich van zijn meest opwindende kant laten zien. Een nieuwe – en zeer gewenste – wending in mijn carrière bracht me weer de uitdaging die ik inmiddels miste. Als communicatieadviseur voor de afdeling Humane Genetica van Amsterdam UMC, kwam ik op onontdekte paden. De dynamiek van deze rol heeft mijn professionele horizon absoluut verbreed. 

Een ander hoogtepunt was het ondertekenen van het contract met mijn uitgever die mijn debuutroman Hier wil ik zijn in het najaar van 2024 gaat uitgeven. De weg naar publicatie is een avontuur op zich en de opwinding van het zien van mijn woorden die tot leven komen op papier (en in E-boek vorm) zijn onbeschrijfelijk. Het schrijven van dit boek was niet alleen een creatieve uitlaatklep, maar ook een reis naar het diepste van mijn gedachten en verbeelding. Ik kan haast niet wachten totdat ik Suzan en Beau ook aan jullie voor mag stellen. 

Verhuizing

De verhuizing naar onze nieuwe woning aan het begin van dit jaar markeerde een ander belangrijk hoofdstuk in ons leven. De warme gloed van ons huis maakt elke dag een nieuw avontuur. Terwijl we nog bezig zijn om de laatste details aan te brengen, voelt het steeds meer als een thuis. Het decor van ons dagelijks leven, gevuld met liefde en gelach. We zeggen bijna dagelijks tegen elkaar dat we in dit huis weer zo blij zijn.

Ontspanning

Tijd en ruimte voor ontspanning was er ook. We gingen voor het eerst sinds jaren weer met z’n tweeën op vakantie. Met de caravan trokken we door Nederland en hebben veel prachtige plaatsen gezien, door bossen gewandeld en heel veel boeken gelezen. Zo af en toe brachten we een bezoekje aan een kringloopwinkel en zeker in het zuiden van ons land zijn daar mooie pareltjes te vinden die nu hun plekje bij ons hebben gekregen.

Van oud naar nieuw

En nu staan we aan de rand van een nieuw jaar met de belofte van een debuutroman die hopelijk zijn weg vindt naar heel veel lezers. En er zijn nieuwe verhalen die verteld moeten worden en die ik langzamerhand weer aan het papier toevertrouw. Mijn pen rust niet en de ideeën stromen als een onrustige rivier. Inmiddels is schrijven bijna een manier van leven geworden en ik geniet ervan.

Kroonletters

Ondertussen blijft Kroonletters, mijn passie voor correctie en redactie, gedijen. Of het nu gaat om manuscripten, offertes, scripties, nieuwsbrieven, ik ben er om teksten te laten schitteren en net dat beetje extra mee te geven. Mijn liefde voor de Nederlandse taal vloeit voort in mijn werk en ik nodig je van harte uit om contact met me op te nemen voor meer informatie en een prijsopgave.

Dank!

Met het afsluiten van dit jaar wil ik iedereen bedanken die dit jaar deel heeft uitgemaakt van mijn reis. Jullie lichtpuntjes hebben het bijzonder gemaakt en ik kijk uit naar wat 2024 zal brengen. Een nieuw jaar vol kansen, avonturen en ongetwijfeld verrassingen.

Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2023!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.