Welkom bij Kroonletters

 

Taal en tekst

Kies je voor Kroonletters, dan kies je voor kwaliteit op het gebied van het (her)schrijven van teksten, tekstcorrectie of het redigeren ervan. Met mijn denkbeeldige rode pen ga ik grondig door jouw tekst en bekijk hem van a tot z. Lopen de zinnen goed? Staan er taalfoutjes in? En hoe is het gesteld met de interpunctie. Jouw tekst in kundige handen!

Nieuw! Proeflezen van boekmanuscripten 

Ben je een boek aan het schrijven, of is het verhaal al helemaal klaar en ben je er aan toe om te gaan herschrijven? Bij Kroonletters kun je terecht om jouw boekmanuscript te laten beoordelen. Ik bekijk jouw manuscript niet alleen op de gebruikelijke punten als taal en interpunctie, maar ook op schrijfstijl en zinsopbouw. Daarnaast krijg je tips over het creĆ«ren van sfeer in je verhaal en check ik of de verhaallijnen kloppen. Prijzen vind je op de op de tarievenlijst. 

Secretariaat en managementondersteuning op afstand

Naast tekstcorrectie biedt Kroonletters ook secretariĆ«le- en managementondersteuning op afstand. Is er een ondersteuner tijdelijk uitgevallen, moet er een klus met spoed worden geklaard? Vraag mij naar de mogelijkheden. 

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws