Over

Kroonletters is in 2012 opgericht door Irene Kroon. In eerste instantie als taal- en tekstbureau, maar inmiddels zijn de diensten uitgebreid en wordt er ook secretariële ondersteuning geboden.

Passie

Mijn passie voor taal begon al heel vroeg. Nog voor mijn tweede jaar sprak ik hele volzinnen. Ik was altijd bezig met taal. Een opstel schrijven op school was voor mij geen opgave en werkstukken maken was eerder leuk dan dat het een belasting was. Later kwam daar de belangstelling voor het corrigeren van teksten bij.

Teksten in allerlei vormen

Door mijn werk als managementassistent in zowel de zorgsector als de commerciële sector, ben ik inmiddels veel in aanraking gekomen met teksten in allerlei vormen. Het valt mij op dat teksten vaak beter geschreven kunnen worden en dat er regelmatig taalfouten gemaakt worden in teksten. Tijdens mijn werk heb ik mij gespecialiseerd in het corrigeren en redigeren van teksten.

Secretariaat en managementondersteuning

Vanuit die jarenlange ervaring als managementondersteuner, heb ik nu besloten dat ik dit werk heel goed als zelfstandige kan verrichten. Thuis vanachter mijn eigen bureau, of bij de opdrachtgever op locatie. Voor grote, maar zeker ook voor kleine bedrijven.

HBO-communicatie en NIMA-A

Mijn ervaring is in de loop der jaren behoorlijk uitgebreid. Een waardevolle aanvulling op de verworven ervaring is de HBO-studie communicatie die ik met goed gevolg heb afgerond. Ook ben ik in het bezit van het NIMA-A diploma communicatie.